Aktuella aktiviteter

Höstlov på Lyckoklövern!
Du kan alltid höra av dig och boka en egen aktivitet om du har andra önskemål än det du finner här på sidan.

Prova på blir det på lördagen den 4 november klockan  14 - cirka 17. Det kostar 450 kronor per person, och du får prova grunderna i klickerträning. Upplev vilken relation det är möjligt att bygga med ett djur som du tränar med positiv förstärkning och hur djuren känner inför det vi gör tillsammans med dem. Öppet för vuxna och barn från cirka åtta år. 

Spökafton! Det här är höstlovets stora höjdpunkt! Vi träffas på eftermiddagen den 3/11 och tränar med djuren på en särskild spökbana i ridhuset. När mörkret har fallit på allvar går vi ut - om vi törs - i dungen på en riktig spökrunda. Om vi har överlevt det så avslutar vi kvällen med att beställa varsin pizza och festar tillsammans. Kom och var med du också! 

Dagläger! Läs mer på fliken Dagläger här på sidan. Lägret är den 31/10 till den 2/11 klockan 10 - 13. 


Välkomna! Anmäl dig till de aktiviteter du vill vara med på. Kontaktinformation finns på kontaktsidan. Det händer allt som oftast någonting här! Ponnypromenader, getpromenader, djurfika... (kanske även hästbowling om Lukas får välja!) samt självklart även läger och kurser kommer att ordnas regelbundet på Lyckoklövern. Följ oss här för information om aktuella aktiviteter! 

Besökare har möjlighet till handtvätt, och uppmanas att utnyttja möjligheten. Alla besökare ombeds ha eget försäkringsskydd för olycksfall.