Aktuella aktiviteter

Jullov på Lyckoklövern!

Du kan läsa mer om daglägret som går på lovet under fliken med samma namn, men dessutom blir det Prova på fredagen den 30 december klockan  16 - cirka 19. Det kostar 450 kronor per person, och du får känna vilken relation det är möjligt att bygga med ett djur som du tränar med positiv förstärkning när du har lärt dig grunderna och lär dig hur djuren känner inför det vi gör tillsammans med dem. Öppet för vuxna och barn från cirka åtta år. 

En dag med djuren! 29/12 8 - cirka 14, kostnad 500 kronor per person. Var med och fodra, mocka, kratsa hovar, mata kaniner, bädda åt getterna och skämma bort hönsen - kanske hitta ett ägg rentav! Vi hinner säkert träna lite med några av djuren också. Ta med lite lunch att äta, varm dryck, varma kläder och kanske lite att byta om med ifall kläderna blir blöta, och alla dina undringar och funderingar om djuren på gården! 

Träffa djuren blir det onsdagen 28 december klockan 14 - cirka 15. Det kostar 100 kronor och är öppet även för de yngsta (men alla är välkomna!). En chans att umgås med djur och lära sig lite om dem, och om vad vi gör här på Lyckoklövern. 

Välkomna! Anmäl dig till de aktiviteter du vill vara med på. Kontaktinformation finns på kontaktsidan. 

Missa inte heller årets Julshow! Den blir den 16 december och årets tema är Ljusshow!


Det händer allt som oftast någonting här! Ponnypromenader, getpromenader, djurfika... (kanske även hästbowling om Lukas får välja!) samt självklart även läger och kurser kommer att ordnas regelbundet på Lyckoklövern. Följ oss här för information om aktuella aktiviteter! 

Besökare har möjlighet till handtvätt, och uppmanas att utnyttja möjligheten. Alla besökare ombeds ha eget försäkringsskydd för olycksfall.