Aktuella aktiviteter

Höstlov på Lyckoklövern!

Du kan läsa mer om daglägret som går på lovet under fliken med samma namn, men dessutom blir det Halloweenfest den 28/10 med start från klockan 17 (det går bra att komma senare). Vi tränar med djuren på vår specialgjorda Halloweenbana i ridhuset, köper pizza gemensamt (allt annat är gratis!) och äter medhavt godis. Och kanske händer det även något mer... man vet aldrig med Halloween! 

Det blir Prova på söndagen den 6 november klockan  14 - cirka 17. Det kostar 350 kronor per person, och du får känna vilken relation det är möjligt att bygga med ett djur som du tränar med positiv förstärkning när du har lärt dig grunderna och lär dig hur djuren känner inför det vi gör tillsammans med dem. Öppet för vuxna och barn från cirka åtta år. 

Träffa djuren blir det fredagen 4 november klockan 14 - cirka 15. Det kostar 100 kronor och är öppet även för de yngsta (men alla är välkomna!). En chans att umgås med djur och lära sig lite om dem, och om vad vi gör här på Lyckoklövern. 

Välkomna! Anmäl dig till de aktiviteter du vill vara med på. Kontaktinformation finns på kontaktsidan. 

Missa inte heller årets Julshow! Den blir den 16 december och det finns möjlighet att vara med både som deltagare och publik!


Det händer allt som oftast någonting här! Ponnypromenader, getpromenader, djurfika... (kanske även hästbowling om Lukas får välja!) samt självklart även läger och kurser kommer att ordnas regelbundet på Lyckoklövern. Följ oss här för information om aktuella aktiviteter! 

Besökare har möjlighet till handtvätt, och uppmanas att utnyttja möjligheten. Alla besökare ombeds ha eget försäkringsskydd för olycksfall.