Boende

För dig som besöker Lyckoklövern från annan ort, finns det tillfälle att hyra boende här. För 610 (lågsäsong fram till midsommar och från 1 september) respektive 780 (högsäsong från midsommar till sista augusti) kronor per natt finns det möjlighet att sova och ha självhushåll på övervåningen i gårdens hus. Det finns ett sovrum med dubbelsäng, ett pentry med kyl och frysfack samt spis, dusch och bad, samt ett sommargästrum med våningssängar. 


Falkenberg är en fin sommarstad (och är ganska vackert även på vintern!), så förutom Lyckoklöverns alla djur så finns det en hel del roligt att uppleva i trakten! Havet finns inom gångavstånd, med stora sandstränder lite längre bort.

Så klart kan man kombinera boende med att boka lektioner och träningar medan man är här.

Djur finns förstås på alla delar av gården, även inomhus. Besökare har möjlighet till handtvätt både i och utanför huset, och uppmanas att utnyttja möjligheten. Alla besökare ombeds ha eget försäkringsskydd för olycksfall och egendom. Boendet är försäkrat av Lyckoklövern men besökare förväntas ändå visa aktsamhet och medvetenhet om att de befinner sig i en del av ett privat hus. Självklart förväntas besökare även behandla djuren med stor aktsamhet och hänsyn och i samråd med mig som ägare. Boendet är inte lämpligt för de yngsta barnen.

Till gården hör eget vatten samt avlopp. Septiktanken är liten på grund av den steniga marken, och besökare ombeds att snåla så gott det går med spolvatten och toalettpapper vid toalettbesök!   

 Det finns förstås plats för bil på gården, och tillgång till wifi inne i huset.