Dagläger på Lyckoklövern

DAGLÄGER blir det även i år! Välj på två olika läger. Det första den 6 – 9/6 och det andra den 17 - 20/6, samtliga dagar 10 – 13. 

Då är du som är från cirka åtta år och uppåt välkommen på läger. Du behöver inte ha några förkunskaper. För de yngsta som behöver mer hjälp behöver en förälder medfölja. Du får lära dig att klickerträna och hantera hästarna från marken, och så klart även getterna och de andra djuren. Du får även umgås med människor och djur, lära dig om klickerträning och ha kul!

Kostnad: Ett fyradagars läger kostar 1800 kronor per deltagare, att betala in före lägerstart via swish eller faktura. Kläder efter väder! Meddela gärna allergier och annan hälsoinformation. Anmäl via messenger, sms eller mail (se kontaktsidan). Välkomna!

Fler läger och aktiviteter kan tillkomma i sommar – håll utkik! Titta in på vad som händer på sidan Aktuella aktiviteter!


Även i sommar kommer vi i samarbete med Föreningen Belöningsbaserad Hästträning, BHIS, att ordna ett ungdomsläger med övernattning 2 – 4/8 här på Lyckoklövern. Om intresse finns för att vara med, gå med i föreningen – något som jag oavsett rekommenderar på grund av det fantastiska och prisvärda innehållet och kunskapsspridningen som föreningen bjuder på året om! - och anmäl till lägret via dem. OBS! Ytterst få platser kvar! 


Fler läger kommer att arrangeras under övriga skollov och endagsläger på helger under terminerna - håll uppsikt här!


Bilder och filmer på deltagaren kan komma att läggas upp på öppna sociala medier. Deltagaren/målsman för deltagare ansvarar för att meddela om ni önskar att detta inte ska ske. 

 


Besökare har möjlighet till handtvätt, och uppmanas att utnyttja möjligheten. Alla besökare ombeds ha eget försäkringsskydd för olycksfall.