Vuxenläger

KLICKERTRÄNINGSLÄGER FÖR VUXNA PÅ LYCKOKLÖVERN!

I sommar är det äntligen dags! Lyckoklövern erbjuder ett tvådagars vuxenläger med övernattning och klickerträning av hästar och andra djurslag. Lägret pågår lördagen 13/7 klockan 10 till söndagen 14/7 klockan 16. Antalet platser är begränsat, så skynda dig att boka din plats!

Kostnaden är 3600 per person, via swish eller faktura. Anmälningsavgift 1000 kronor betalas omgående, slutbetalning av resterande 2600 senast 1/6, efter detta datum krävs läkarintyg för återbetalning.

Övernattning sker i delade rum med något varierande bekvämlighet (stor dubbelsäng i ett rum, våningssäng i ett annat, samt bäddsoffor): lakan, handdukar, fika samt minst en måltid ingår. Medtag frukostmat, mat att grilla samt räkna med att köpa en pizza! Det finns gott om plats i kyl och frys. Vi hjälps åt med mat och annat praktiskt! Meddela allergier och kostönskemål vid anmälan.

Vi kommer att träna hästar och andra djurslag, prata om klickerträning och inlärning så mycket vi vill och hjälpas åt att lösa allas träningsutmaningar och -frågor.

Varmt välkomna!